Home » Sajtó » Sajtóközlemények

Emberközpontú kereskedelem

Emődi Norbertet (34) nevezték ki a Mercateo Magyarország Kft. key account menedzserévé. A Mercateo Európa piacvezető B2B beszerzési platformja: nem pusztán webshop, hanem annál többet kínál, a weboldal maga egy beszerzést optimalizáló szoftver.

A Mercateo új lehetőségeket kínál a szolgáltatásokat nyújtók számára

2015. május 05.-én került sor Lipcsében a “Supplier Day” megrendezésére a Mercateo szervezése által, amelyen a meghívottak között jelen voltak Németország nagyobb B2B beszállítói. A régi kereskedelmi tőzsdeépület nyújtotta történelmi helyszínen a mintegy 100 résztvevő a beszerzési eljárások digitalizálását vitatta meg, és azon kihívást, hogy mint szolgáltatók hogyan kössék saját ügyfeleiket a platformhoz. A Mercateo az újonnan bevezetett „Kereskedői Online-shop“ termékével mint lebonyolítási piactér tűnik fel, és ezáltal mint semleges tranzakciós platform pozícionálta magát.

A Mercateo megnyitja B2B-beszerzési platformját Belgiumban

A nemzetközi szinten tevékenykedő vállalatoknak 2015. április 2-ától lehetőségük nyílik a Mercateo-t Belgiumban is használni. A Mercateo ily módon reagál a vállalatok beszerzésével kapcsolatos globális rendszerek és folyamatok iránti fokozott érdeklődésre, és ezáltal saját szerepét is erősíti a nemzetközi beszerzési megoldások területén.

Mercateo – telitalálat

A 48. BME – a beszerzés és logisztika vásárán, amely Berlinben november 13.-15. között zajlik, a Mercateo bemutatja a legújabb megoldásokat a beszerzés terén.

Facebook játék

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ! Nem kell hozzá mást tenned csak lájkold a Mercateo Magyarország Kft. facebook oldalát és küldd el e-mailben 3 egyszerű kérdésre a helyes választ a press@mercateo.hu e-mail címre.