| |
|
| Cikkszám: 4GUDN-8405539 Gyártói szám: 8405539 EAN/GTIN: 5056112207061 |
| |
|
| | |
| RS Pro fehér gumilapot, 1.5 m x 500 mm x 6 mmEzt a fehér nitril gumilapot használja tömítés vagy tömítés készítéséhez, vagy természetes olajokkal végzett munkához. A gumi anyag kiváló kémiai és mechanikai ellenálló képességgel rendelkezik, így biztosítja a szükséges megbízhatóságot. Rendkívül rugalmas és sokoldalú, így a világ egyik legszélesebb körben használt szintetikus gumik közé tartozik. A nitril gumilap -30°C és +80°C közötti hőmérsékleten hatékonyan működik, így sokféle környezetben használható. Akár az eredeti hossz háromszorosát is képes nyújtani, így igényeinek megfelelően alakíthatja. Sima felülete lehetővé teszi a kis súrlódású kölcsönhatásokat a többi felülettel, megakadályozva a kopást. Ez a termék megfelel szigorú RS Pro biztonsági és minőségi szabványainknak. Rendszeresen használják az élelmiszer- és italgyártásban, és alkalmas ipari alkalmazásokhoz, különösen az elektromos berendezések és berendezések esetében.Funkciók és előnyök• gumilap • élelmiszeripari nitril gumiból készült • fehér • hossza 1.5 m • szélessége 500 mm • sűrűség 1.43 g/cm³ • vastagsága 6 mm • üzemi hőmérséklet-tartomány: -30°C és +80°C között • nyúlás 300%RS PROAz RS PRO saját márkánk, melynek kiváló minőségű, nagy értékű termékkínálata az elérhető választékot bővíti. A világ minden táján dolgozó mérnökök bíznak benne, hogy minden RS Pro termék minden részét szigorú tesztelésnek vetették alá az igényes ipari szabványok alapján Ők csak akkor kapnak a RS Pro pecsétet jóváhagyás, ha bízunk a kivételes minőségű, ami azt jelenti, akkor lehet benne is. További információk: | | Anyag: | Nitril | Szín: | Fehér | Sűrűség: | 1.43g/cm³ | Hossz: | 1.5m | Szélesség: | 500mm | Alkalmasság: | Zsíros étel | Vastagság: | 6mm | Maximális működési hőmérséklet: | +80°C | Min. működési hőmérséklet: | -30°C | Nyúlás: | 300% |
|
| | |
| | | |
| További keresőfogalmak: 8405539, Mérnöki anyagok és ipari hardverek, Műanyag és gumi anyagok, Gumi lapok, RS PRO |
| | |
| |