Jellemzők Gluténmentes Nem tartalmaz tartósítószert Nem tartalmaz mesterséges színezéket Használati utasítás Tyúkhúsleves főzésénél igyekezzünk jól megválasztani a zsíros, a csontos és a húsos részek arányát. A farhát kiváló alapanyag levesfőzéshez. A csontokból és a zsírosabb részekből jellemző ízanyagok szabadulnak fel a főzés során, amitől gazdagabb lesz a levesünk. Elkészítési javaslat: - Egy kockát tegyen 500 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverje. Tárolás Minőségét megőrzi a csomagolás oldalán látható hónap végéig (hó/év). Száraz, hűvös helyen tárolandó! Összetevők Só, Növényi zsírok (pálmazsír, shea vaj, sal vaj), Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát), Burgonyakeményítő, Aromák, Cukor, Tyúkzsír 2,5% (tyúkzsír, antioxidáns (rozmaringkivonatok)), Vöröshagymapor, Kurkuma, Sárgarépa 2%, Zöldfűszerek (petrezselyem 0,6%, lestyán), Étkezési sav (citromsav), ZELLERMAG, Tyúkhúslékivonat 0,1%, Karamell szirup, Maltodextrin |