Referenciák

RWE

A 2011-ben elért költségcsökkentés a C-termékek/perembeszerzés területén egy óriási siker a számunkra. Nagyon fontos alapja a történetnek a folyamathatékonyság növelése, amit a Mercateo-platform rendszerünkbe történt integrációja által sikerült elérnünk.

Karl Czech, Katalógus-/Törzsadatok osztály vezetője
RWE Service GmbH

Mercateo a beszerzőknek

Mercateo a gyártóknak

A Mercateo rákapcsolásával az ERP-rendszerünkre egy olyan beszállítót sikerült megnyernünk, aki nem csak ideálisan illeszkedik adott technológiai környezetünkbe, hanem a több min 600 beszállítói katalógus által fedezni tudja perembeszerzésünk egy nagy részét is.

Manfred Pobig, Beszerzési igazgató
Metabo

„A Herma már jó néhány éve képviselteti magát a márkák világában a Mercateo-nál. Egyre több ügyfél használja kereslete fedezésére széleskörű választékunkat a címkék/matricák területén.”

Ingo Solbrig, Vertriebsleiter Handel
HERMA GmbH

A Mercateo mint ügyfelet megbecsül minket. Ez abból is látszik, hogy felmerülő kérdéseinkre gyors és kimerítő válaszokat kapunk. A Mercateo beszerzési platformot szeretnénk további európai CEMEX-vállalatainknak is bemutatni.

Thorsten van de Sand, Procurement-Manager
Cemex Deutschland GmbH

Mercateo ist für uns die ideale Handelsplattform, auf der wir unsere Produkte mit dem richtigen Content präsentieren können. Diese werden einheitlich sowie kunden- und lösungsorientiert dargestellt, sodass es zu einer gelungenen Übersichtlichkeit für den Kunden kommt.

Mareen Thielmann, Online-Sales & -Marketing
DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG