Referenciák

IDT

A Mercateo teljes csomagja megerősített bennünket döntésünk helyességében. A Mercateo-ban megtaláltuk azt a partnert, aki egy középvállalathoz tökéletesen passzol és aki a beszerzési folyamatoknál az eljövendő években nagymértékben a segítségünkre lesz.

Hartmut Schalk, CPO
IDT Biologika Kft

Mercateo a beszerzőknek

Mercateo a gyártóknak

A 2011-ben elért költségcsökkentés a C-termékek/perembeszerzés területén egy óriási siker a számunkra. Nagyon fontos alapja a történetnek a folyamathatékonyság növelése, amit a Mercateo-platform rendszerünkbe történt integrációja által sikerült elérnünk.

Karl Czech, Katalógus-/Törzsadatok osztály vezetője
RWE Service GmbH

„A Herma már jó néhány éve képviselteti magát a márkák világában a Mercateo-nál. Egyre több ügyfél használja kereslete fedezésére széleskörű választékunkat a címkék/matricák területén.”

Ingo Solbrig, Vertriebsleiter Handel
HERMA GmbH

A Mercateo rákapcsolásával az ERP-rendszerünkre egy olyan beszállítót sikerült megnyernünk, aki nem csak ideálisan illeszkedik adott technológiai környezetünkbe, hanem a több min 600 beszállítói katalógus által fedezni tudja perembeszerzésünk egy nagy részét is.

Manfred Pobig, Beszerzési igazgató
Metabo

Mercateo ist für uns die ideale Handelsplattform, auf der wir unsere Produkte mit dem richtigen Content präsentieren können. Diese werden einheitlich sowie kunden- und lösungsorientiert dargestellt, sodass es zu einer gelungenen Übersichtlichkeit für den Kunden kommt.

Mareen Thielmann, Online-Sales & -Marketing
DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG

A Mercateo mint ügyfelet megbecsül minket. Ez abból is látszik, hogy felmerülő kérdéseinkre gyors és kimerítő válaszokat kapunk. A Mercateo beszerzési platformot szeretnénk további európai CEMEX-vállalatainknak is bemutatni.

Thorsten van de Sand, Procurement-Manager
Cemex Deutschland GmbH

A márkavilág a Mercateo-nál egy tökéletes áttekintést nyújt vállalati ügyfeleknek termékkínálatunkról. A termék- és szállítási információkkal egyetemben nagyban megkönnyíti a rendelési folyamatot.

Ilja Barskiy, Channel Development Specialist
3M