Home » Rólunk

Rólunk

B2B beszerzési és értékesítési piactér

A Mercateo Európa piacvezető B2B webáruháza, ahol több száz beszállító több mint 80 millió termékével találkozhat. B2B beszerzés és értékesítés? Igen, beszállítóinknak mi vagyunk az ügyfél, ügyfeleinknek pedig a beszállítói vagyunk. Mindemellett kiemelt ügyfeleink egy felületen keresztül tudnak hozzájutni szerződéses beszállítóik összes termékéhez. Fő célunk ügyfeleink beszerzésének az optimalizálása.

Beszállítóként használja a Mercateo-t, mint jövőbe mutató értékesítési csatornát, mely az Ön teljesítő képességét közvetlen forgalomnövekedésre fordítja. Beszerzőként pedig hatalmas megtakarításokat érhet el üzleti- és szakterületi igényei kielégítésében.

Szolgáltatásaink:
online piactér a perifériális termékigények kielégítésére (webshop) csaknem 5 millió termékkel

a beszerzési folyamatok optimalizálása – az elektronikus beszerzés teljes körű lefedettsége egy partner által, a tranzakciós munkák csökkentése az ERP rendszer integrálásával (pl. SAP, ORACLE)

beszerzési igénylők kezelése és a My Mercateo jóváhagyási folyamat – az igénylések, beszerzési listák, rendelési előzmények valamint a felhasználó jogok áttekintését ill. ellenőrzését teszi lehetővé

katalógus hosting – ügyfeleink ezen megoldás révén integrálhatják saját beszállítóikat beszerzési platformra, és saját elképzeléseik szerint konfigurálhatják azokat. Lehetővé teszi a keretszerződéses beszállítók feltételeinek összehasonlítását a Mercateo feltételeivel.