Az igényei szerinti beszerzés

Vegye át az irányítást, és alakítson ki az igényeinek megfelelő B2B piacteret felhasználókezeléssel. Aktiválja a Beszállítók integrált BusinessShop-jait a Unite Store-ban, és azonnal megkezdheti a vásárlást. Eseti igényeit bármikor lefedheti közvetlenül a Spotmarket-en.

Mercateo használata most »

Készítse el saját, személyre szabott rendszerét

Felejtse el a drága és bonyolult beszerzési rendszereket. A beszerzési portálon automatikusan elérheti a beszerzési funkcióinkat. Digitalizálja vásárlását igényeinek megfelelően. Mi ehhez megfelelő megoldásokat kínálunk.

Az Ön stratégiája, az Ön választása

Lehetetlen nem létezik: Használja tetszés szerint Beszerzési Portálunkat - óriási választékkal és keretszerződéseire vonatkozó katalóguskezeléssel. Az új Beszállítók csak egy kattintásnyira vannak a Unite Store-ban.

202009_CP_LP_Lieferanten_umsatz
Az Ön letárgyalt árai

Nincs többé maverick-buying és online árösszehasonlítás: tegye lehetővé, hogy kollégái a preferált Beszállítóktól, az Ön által egyeztetett áron vásároljanak – mégpedig egy személyre szabott P2P folyamattal.

Több idő a sztenderdeknek köszönhetően
Több idő a sztenderdeknek köszönhetően

Egyértelműen meghatározott jóváhagyási folyamatok: ingyenes felhasználókezelésünknek köszönhetően a stresszes beszerzés már a múlté. Alkalmazottai számara tegye lehetővé az önálló rendelési folyamatokat. Kísérje figyelemmel kiadásait, és állítson be hozzáférési jogokat bizonyos személyek vagy csapatok számára.

Clevere Funktionen
Intelligens funkciók

Intelligens vásárlás: Az olyan intelligens funkciókkal, mint a katalógusátfogó termékkeresés vagy az automatikus bevásárlókosár-optimalizálásunk, munkatársai mindig megtalálják a megfelelő termékeket és kondíciókat.

Állítsa össze beszerzési megoldását
a következő lehetőségekből

Spotmarket a spontán vásárláshoz
Felejtse el a papírkatalógusokat, az excel listákat vagy az online árösszehasonlításokat. Eseti igényeit bármikor lefedheti közvetlenül a Spotmarket-en. A választék azonnal elérhető, és csökkenti a rendszertelen vásárlások számát. Ez lehetőséget ad arra, hogy más dolgokra összpontosítson. A másolópapírtól a vágókorongokig, tűzjelzőtől a karimás csavarokig – válasszon több millió ellenőrzött termék közül.

Unite Store a Beszállítok széles skálájával
A Unite Store-ban aktiválja az Ön stratégiájának megfelelő BusinessShop-okat, Beszállítói palettája sokszínűsége érdekében. Az előre integrált digitális katalógusok széles kínálatából választhat. Gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja, hogy mely ellenőrzött szolgáltatók legyenek láthatóak az Ön piacterén. Ezenkívül hívja meg megbízható Beszállítóit a Unite-ra.

Felhasználókezelés jóváhagyással
Az egyértelműen meghatározott felhasználói jogoknak és engedélyeknek köszönhetően a Mercateo webes verziójával elkerülheti a késéseket, és lehetővé teszi munkatársai számára, hogy az Ön segítsége nélkül rendeljenek. Figyelemmel kísérheti kiadásait, és költségkorlátokat állíthat be bizonyos személyek vagy csapatok számára.

Különböző nézetek az egyes szakterületeknek
Az egyes szakterületek számára nézetkezelési beállításainkkal, meghatározott termékválasztékot állíthat össze. Jelölje meg a sztenderd vagy biztonsági szempontból releváns termékeket, illetve határozza meg a nem rendelhető termékkínálatot. Így munkatársai a megfelelő tételek közül választhatnak, Ön pedig nyugodtan összpontosíthat egyéb dolgokra.

Termékkeresés és szűrés
Hatékony termékkeresőnkkel a BusinessShop-okat és a Spotmarket-et is egyaránt elérheti. A keresési eredmények finomításához használhatja az olyan szűrőbeállításokat is, mint például a gyártó, szín vagy fenntarthatóság. Így mindig megtalálja a megfelelő termékeket.

Optimalizált bevásárlókosár
Munkatársai a bevásárlókosár optimalizálásával, prioritástól függően kiválaszthatják a legalacsonyabb árat, a leggyorsabb szállítási határidőt vagy csökkentheti a részszállítások számát. Így mindig a legjobb kondíciókat biztosíthatja csapatának.

Riportok
Analitikai eszközeink segítségével átláthatóságot és ellenőrzést hozhat létre. Az automatizált rendelési riportoknak köszönhetően elemezheti kiadásait: termékcsoportok, termékek, költséghelyek és költségtípusok szerint. További riportokhoz és a benchmarking-hoz egyszerűen csak aktiváljon beszállítókat a Unite Store-ban.

Hogyan szeretné használni a Mercateo-t?

Használja a Mercateo-t web alapú megoldásként vagy a beszerzési rendszerében lévő interfészen keresztül. Örömmel támogatjuk Önt ebben.Kezdje el azonnal az ingyenes webes verzióval.
A regisztrációt követően a vásárlási funkciók,
a Spotmarket termékkínálata
és a BusinessShop-ok azonnal
az Ön rendelkezésére állnak.

Használat webes hozzáféréssel »Csatlakoztassa beszerzési rendszerét a beszerzési portálunkhoz (Procurement Portal). Ön létrehozza a bevásárlókosarát a Mercateo-n, mi pedig vásárlási adatait közvetlenül a rendszerébe továbbítjuk.

Használat interfészen keresztül »

Akik megtiszteltek minket bizalmukkal

Európa-szerte több mint 100 000 kis- és középvállalat, közintézmény és cégcsoport bízik bennünk. Itt megtudhatja, miért használják szívesen megoldásainkat:

"Teljesen rendszerbe integrált megoldást kapcsoltunk össze a Mercateo-val. Az ismerős Look-and-Feel olyanná teszi, mintha az Amazonnál vásárolnánk, vagy árakat hasonlítanák össze, mint az idealo-val - pontosan az, amit szerettünk volna."


Michael Rother, központi beszerzés
Gelsenwasser AG

„Ma igénylőink közvetlenül az SRM rendszerből a piactérre vagy valamelyik Mercateo Partner-Webshop-ba ugranak, és hozzáférhetnek az adott szakterület számára jóváhagyott katalógushoz – folyamattechnológiai szempontból ez a megoldás ideális a Beszállítókkal való digitális hálózatépítéshez."


Marcus Eisele, Csoportvezető
Beszerzési folyamatok és -kontrolling
MVV Energie AG

"A Mercateo piacterén található keresési algoritmus egyedülálló. Leegyszerűsíti a termékkeresést, és jelentősen csökkenti a ráfordítást. Ezt egyetlen más rendszer sem tudja kínálni számunkra."


Martin Dohin, indirekt anyagok beszerzési kategóriavezetője, ista international GmbH

202009_CP_LP_Lieferanten_kontakt

Örömmel válaszolunk minden további felmerülő kérdésre.
Kapcsolat:

202009_CP_LP_Lieferanten_phone

202009_CP_LP_Lieferanten_mail