Beszerzés home office-ban:
Ami most fontos a beszerzésben

Amikor egy csapat otthonról dolgozik, a működés folytatása érdekében a decentralizált megoldások fontos szerepet játszanak a beszerzésben.

Felhasználók ingyenes hozzáadása most »

Az otthonról végzett beszerzés nagyobb mértékű áttekintése és ellenőrzése

A megváltozott munkakörülmények új kihívások elé állítják a beszerzést: Munkatársait el kell látnia a szükséges felszereléssel még akkor is, ha otthonról dolgoznak. Hogyan küldheti az anyagokat különböző szállítási címekre teljes ellenőrzés mellett? Hogyan kap áttekintést kollégái megrendeléseiről? Hogyan alakíthatja ki gyorsan és rugalmasan a beszerzést?

Felhasználók ingyenes hozzáadása most

A Plug & Play használatával azonnal és ingyenesen
elérhető az Ön számára: a home office - megoldás

 

Ingyenes, azonnal használható beszerzési megoldás

A Mercateo segít Önnek gyorsan, átláthatóan és biztonságosan kielégíteni kollégái igényeit. Csapatának online és ingyen több mint 50 beszállító széles termékskálájához van hozzáférése - a Mercateo, mint egyetlen hitelező által. Ez sok időt és költségeket takarít meg, és megteremti az ellátás biztonságát.

Több felhasználó hozzáférése is biztosítható, kiegészítve a megfelelő jóváhagyási folyamattal

Hozzon létre további felhasználói profilokat a különböző kézbesítési címekkel rendelkező alkalmazottak számára. Könnyen átláthatóvá válnak a felhasználók rendelései, hozzáférési jogokat ad és dönt a jóváhagyásról. Készítsen beszerzési listákat az ismétlődő megrendelésekhez.

Hozza magával saját beszállítóit is

Nem szeretne megválni törzsbeszállítóitól? Hozza őket is magával! Így a válság idején is támaszkodhat a már jól bevált üzleti partnereire.


5 lépés

A Mercateo készen áll arra, hogy ebben a kivételes helyzetben a lehető legjobb megoldást kínálja Önnek.

Az Ön jelenlegi kihívása elsőbbséget élvez nálunk. Ezért kezeljük prioritásként Öntől, a Mercateo vásárlójától érkező kéréseket.

Keresztnév*

Vezetéknév*

Cégnév*

Telefon**Kötelező mező

 

Végül a mottónk: tartsa mozgásban cégét és maradjanak egészségesek!