Vállalati társadalmi felelősségvállalás: A Mercateo nemzetközileg elismert tanúsítványt kapott az EcoVadis-tól

Fenntarthatóság, környezetvédelem és társadalmi felelősségvállalás - mi a Mercateo-nál magától értetődőnek tartjuk, hogy cégünknél ezek a témák napirenden szerepeljenek. Partnereink úgyszintén. Az érdekelt felek jobb orientációja érdekében azonban fontos, hogy ezeket a tevékenységeket elismert független szervezet igazolja. Ezt tettük mi is.

Örülünk, hogy CSR- tevékenységünket ezzel az elismeréssel jutalmazták. A beszámoló ugyanakkor hangsúlyozza a további fejlesztések szükségességét, amire folyamatosan törekszünk. Piacterünkön lehetővé tesszük a hálózaton belüli együttműködést, ugyanakkor konszolidáljuk a piaci igényeket saját értékeinkkel. Tehát nem csupán külső kritériumok irányítanak bennünket, hanem a Mercateo társadalmi felelősségvállalása, mint sok más téma teljes prioritást élvez cégen belül is.Peter Ledermann, igazgatótanácsban Mercateo Deutschland AG
Milyen előnyei vannak ennek köszönhetően a Mercateo ügyfeleinek?

Milyen előnyei vannak ennek köszönhetően a Mercateo ügyfeleinek?

A beszerzők már régóta nem kizárólag az árak alapján végzik beszerzéseiket vagy folytatják tárgyalásaikat. Sok vállalat az ellátási láncuk számára is átláthatóságot követel a fenntarthatóság és a CSR szempontjából. Az EcoVadis tanúsítvánnyal a Mercateo megfelel a fenntartható beszerzés követelményeinek, és így az elismert védjegyen keresztül tájékozódást kínál.

Mi az EcoVadis?

Az EcoVadis a fenntarthatósági besorolások és globális ellátási láncok teljesítményének növekedését szolgáló intelligens, együttműködő eszközök globális szolgáltatója. Az EcoVadis fenntarthatósági eredménykártyái 155 országban és 198 beszerzési kategóriában teszik lehetővé az ökológiai, társadalmi és etikai kockázatokba való betekintést. Az EcoVadist több mint 35 000 vállalat használja a kockázatok csökkentésére, az innováció előmozdítására, valamint az üzleti partnerek közötti bizalom és átláthatóság megteremtésére.

További információkért kattintson az EcoVadis weboldalára.

Ecovadis logo

Managed Supply a Mercateonál

Számunkra minden hosszútávú üzleti kapcsolat alapját a bizalom és a minőség képezi. Ezért partnereinkkel való együttműködéskor nemcsak magunkkal szemben támasztunk magas követelményeket, hanem a Mercateo piactérre kiválasztott beszállítóinkkal is. Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legszélesebb termékskálát és az optimális vásárlási élményt biztosítani tudjuk, csak gondosan ellenőrzött és minőségi beszállítókkal dolgozunk. Ezt nevezzük szervezett ellátásnak.

Kérdése van?

Szeretne többet megtudni a Mercateo-ról? Lépjen kapcsolatba velünk a következő telefonszámon +36 70 6034334!