Kategóriák
»A Mercateo-rólÜdvözöljük! Bejelentkezni
Az én Mercateom
Kosár
 
 

  Irodai papír  a Mercateo-nál online vásárolniSzakértőhöz

Válasszon a következő választékból
„Irodai papír“
Gyűjtőfogalmak
További információk a Irodai papír témához
^

Irodai papír - az irodai munkák szakértője

A papír ugyanolyan változatos, mint mi emberek. Mióta leírjuk a gondolatainkat, beszélgetéseket és történeteket vetünk papírra, azóta a papír íráshordozóként rendkívüli és fontos eszköznek bizonyult. Már két évszázaddal Krisztus előtt állítottak elő papírt találékony kínaiak. Először a tizenkettedik századi Európában készítették a papírt növényi rostokból nyert selyem-alapanyagból.
A cellulóz még ma is az ipari termelés alapanyaga. Ez egy szerves vegyület, amit növényi sejtfalakból nyernek ki. A papír felhasználási rendeltetését és minőségét a cellulóz, ragasztók és egyéb összetevők határozzák meg. Felhasználási területei ugyanolyan változatosak, mint az alapanyagai és maga a gyártási folyamat. A papír szerves eredetű, újrahasznosítható anyag, amelyet feldolgozása után újra lehet alkalmazni.

Nagy választék

Nem minden papír egyforma. Válasszon a különböző irodai papírok kínálatából. Minden alkalmazási területhez, minden feldolgozási módhoz es minden minőségi követelményhez kínálunk papírokat. Szeretnénk Önnek röviden felvázolni a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Multifunkciós papírokkal minden irodai feladat megoldható

A multifunkciós papírok rendeltetése az általános irodai használat. A különböző minőségben és különböző gyártóktól kínált levélpapírok ugyanúgy alkalmazhatóak kézzel írott feljegyzésekhez, mint nyomtatott változatokhoz. Az irodai papír nem alkalmas nyomtatóba vagy fénymásolóba, viszont a legjobb a kézzel írott jegyzetekhez. Fénymásolók használatához elsősorban a másolópapírok megfelelőek.

Lézeres és tintasugaras nyomtatókhoz készült papírok

Lézeres és tintasugaras nyomtatókhoz készült papírok a nyomtatásban, magas fokú specializációjukkal tűnnek ki, mint például a leporellók az ismétlődő nyomtatási feladatokban, fotópapír kiváló minőségű fotónyomtatásban, nagyméretű papír a plotterben, speciális szerkezetű vászon papír fényképek és rajzok nyomtatásában. Tintasugaras nyomtatókba használjon tintasugaras papírt. Lézeres technológiával működő nyomtatókhoz pedig lézernyomtató-papírra van szüksége.

Speciális papírok különleges felhasználásra

Minden irodai feladathoz megtalálható a megfelelő papír. Átíró papír, más néven indigó, amely lehetővé teszi az okmány másolását az írási folyamat során. A fax használati követelményeinek a faxpapír felel meg. Az öntapadó papírnak ragasztó hatása van, amely lehetővé teszi optimális címkék gyártását irodai felhasználásra. Bizonyítványok és más fontos maradandó dokumentumok biztonsági papír használatát igényelik. Irodán kívüli használatra az időjárásálló papír ajánlott.

Barkácspapírok kívánság szerint

Akár színes papír, akár színes szerkezetű krepp-papír, akár természetes rostokból, mint a kókusz vagy banán, készült természetes papír, harmonikaszerű méhsejt papír, velúr-papír vagy szilárd szerkezetű papír – mindenféle barkácsoláshoz kapható a megfelelő papír. Az origami papír kiválóan hajtogatható. Csomagoláshoz és dekorációhoz használatos a selyempapír, amely finom, vékony szerkezetű és könnyű.

Ideális előadások - hála a papírnak

Írásos formából digitális médiára történő továbbításra nyújt megoldást a digitális papír. Előadások készítéséhez a legnépszerűbb a klasszikus flipchart papír. Marker filcek használatához a layout -papír válik be. A mágnespapír lehetővé teszi a mágneses tábla testreszabott használatát. A prezentációs papír kifejezetten előadásokra lett kifejlesztve. A plakátpapír erősségéből és feldolgozásából kifolyólag pedig megakadályozza a ragasztó áthatolását az anyagon.

Kreativitás stílusosan

Kreativitás terén még több lehetőséget kínál a design-papír, amely különböző kivitelben áll rendelkezésre. Metál fényű fémpapír, gyönyörű színekben pompázó színátmenetes papír, motívumos papír tematikus levelekhez, márványos és mintázott papír valami különleges dolog létrehozásához - a kínálat széleskörű. Az oklevél papír szintén nem alábecsülendő, mert nyomtatványok gyártásához ezt használják.

Festő papír és rajzlap

Festéshez és rajzoláshoz ideális jelöltnek bizonyul a rajzlap, mert nagy az ellenállóképessége a radírozással, karcolással és gyakori használattal szemben. Minden feladathoz más-más papír alkalmas, milliméterpapír, hagyományos jellegű papír, átlátszó papír és rajzlap.

Ha megjegyzése, tökéletesítési vagy korrektúrajavaslata van a tanácsadó szöveghez Irodai papír, akkor kérjük, értesítsen bennünket az Űrlap felhasználásával.
* A csillaggal jelölt árak nettó árak, jogilag érvényes ÁFA nélkül.
Ajánlatunk kizárólag vállalatoknak, vállalkozóknak és szabadfoglalkozásúaknak szól.