Home » A felvétel menete


A felvétel menete

Felülvizsgálat és konzultáció / egyeztetés a szakterülettel

A pályázat beérkezése és felülvizsgálata után a humánerőforrás menedzsment és a szóban forgó szakrészleg dönt a további lépésekről.

Telefonos interjú és személyes ismerkedés

Kíváncsivá tett minket, ezért szeretnénk személyesen is megismerni. A telefonos interjú alkalmával lehetősége adódik, hogy karrierjét ismét bemutathassa személyzeti vezetőnk egyikének, és egyidejűleg többet tudjon meg a Mercateo által kínált munkáról. A személyes állásinterjú során megismerheti leendő csoportvezetőjét, valamint munkatársait, és további bepillantást nyerhet jövőbeli munkaterületébe.

Interjú után

Gratulálunk! Készségeivel meggyőzött minket és személyisége is jól beleillik csapatunkba. Legkésőbb egy héttel a személyes megismerkedés után, e-mailben kap egy szerződésajánlatot tőlünk. Amennyiben az interjú nem felelt meg az elvárásainknak, akkor legkésőbb egy héten belül személyes visszajelzést kap tőlünk.

 

Gyakran feltett kérdések

Milyen dokumentumokat kell benyújtanom a pályázathoz?
Profilja átfogó értékeléséhez fontos nekünk a motivációs levél, amelyből arra következtethetünk, hogy Ön megfelelő munkaerő-e a Mercateo számára. Önéletrajza bemutatja nekünk korábbi tanulmányait és szakmai pályafutását, melyek által képességeit szerezte. A bizonyítványai és referenciái teszik teljessé profilját.

Milyen úton pályázhatok?
Kérjük, használja pályázati portálunkat pályázatához!

Milyen formátumban töltsem fel a dokumentumaimat?
Hogy a pályázata problémamentesen kerüljön feldolgozásra és továbbításra, kérjük, hogy pályázati dokumentumait PDF formátumban töltse fel! PDF dokumentumok létrehozásához ingyenes szoftvereket találhat pl.: a http://www.pdfforge.org/pdfcreator címek alatt.

Kiket keres a Mercateo?
A Mercateo tapasztalt szakembereknek, pályakezdőknek, diplomásoknak, diákoknak és gyakornokoknak kínál munkát hosszú távon. Fontos, hogy az új alkalmazott passzoljon a vállalati profilhoz és szakmai potenciált nyújtson.

Elmenthetem és később folytathatom-e a pályázati eljárást?
Az állás megpályázásához regisztrálnia kell magát a pályázati menedzsment rendszerben („Bewerbermanagement-System”). Aktuális pályázatát bármikor elmentheti. Hozzáférési adataival pedig folytathatja egy későbbi időpontban.

 
Kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a jobs@mercateo.hu e-mail címen.